DISCLAIMER

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel we streven naar het up-to-date en nauwkeurig houden van de informatie, geven we geen enkele garantie, expliciet of impliciet, over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid van de website of de informatie, producten, diensten of gerelateerde afbeeldingen die op de website staan, voor welk doel dan ook. Het gebruik van dergelijke informatie is dan ook volledig voor uw eigen risico.

In geen geval zijn wij aansprakelijk voor enig verlies of schade, inclusief indirecte of gevolgschade, of enig verlies of schade voortkomend uit verlies van gegevens of winsten, voortvloeiend uit of in verband met het gebruik van deze website.

Via deze website kunt u andere websites bezoeken die niet onder onze controle vallen. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van links impliceert niet noodzakelijk een aanbeveling of instemming met de meningen die daarin tot uiting worden gebracht.

Alle moeite wordt gedaan om de website soepel en continu beschikbaar te houden. Echter, wij aanvaarden geen verantwoordelijkheid voor, en zijn niet aansprakelijk voor, tijdelijke onbeschikbaarheid van de website als gevolg van technische problemen buiten onze controle.

Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Lees hier de privacyverklaring van petitie.nl.

Meer weten over waar je vóór én tegen tekent? klik hierHet manifest vóór het vergroten van de leefbaarheid in Amsterdam én tegen de komst van een erotisch centrum wordt onder andere ondersteund door: