PRIVACY
STATEMENT

Wij respecteren uw privacy en zijn toegewijd aan het beschermen van de persoonlijke informatie die u aan ons verstrekt. We kunnen persoonlijke informatie van u verzamelen, zoals uw naam, e-mailadres en andere contactgegevens, wanneer u deze vrijwillig aan ons verstrekt via formulieren of andere middelen op onze website.

We gebruiken de verzamelde informatie om te reageren op uw vragen, u de gevraagde informatie te verstrekken en onze website en diensten te verbeteren. We kunnen uw informatie ook gebruiken om met u te communiceren over updates, maar alleen als u ons daarvoor toestemming heeft gegeven.

We verkopen, verhandelen of dragen uw persoonlijke informatie niet over aan derden zonder uw toestemming, behalve indien vereist door de wet of indien nodig om de doeleinden te vervullen waarvoor de informatie is verstrekt.

We implementeren redelijke beveiligingsmaatregelen om de persoonlijke informatie die we verzamelen te beschermen. Houd er echter rekening mee dat geen enkele gegevensoverdracht via internet of elektronische opslagmethode 100% veilig is. Daarom kunnen we, hoewel we ernaar streven uw persoonlijke informatie te beschermen, de absolute beveiliging ervan niet garanderen.

Onze website bevat links naar externe sites die niet door ons worden beheerd. We hebben geen controle over de inhoud en praktijken van deze sites en zijn niet verantwoordelijk voor hun privacybeleid. We raden u aan het privacybeleid van externe sites die u bezoekt te bekijken..

Uw gegevens worden niet verstrekt aan derden. Lees hier de privacyverklaring van petitie.nl.

Meer weten over waar je vóór én tegen tekent? klik hierHet manifest vóór het vergroten van de leefbaarheid in Amsterdam én tegen de komst van een erotisch centrum wordt onder andere ondersteund door: